Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022

Παγκύπριο Φεστιβάλ Μελιού @ Παλιό Λιμάνι Λεμεσού


Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Μελισσοκόμων, διοργανώνει το καθιερωμένο Φεστιβάλ Μελιού στην Πλατεία Παλιού Λιμανιού, προσφέροντας όμορφες στιγμές διασκέδασης, σε όλη την οικογένεια.

Στο χώρο θα υπάρχουν περίπτερα ενημέρωσης και πώλησης μελισσοκομικών προϊόντων, όπως βασιλικό πολτό, παστελλάκι, κεριά, καλλυντικά από προϊόντα μέλισσας κ.α.

Επιπρόσθετα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν φρέσκια αναρή με μέλι, να συμμετέχουν σε διάφορους διαγωνισμούς και να παρακολουθήσουν έκθεση φωτογραφίας, ενώ θα υπάρχει παιδική γωνία για τους μικρούς μας φίλους με φουσκωτά, facepainting και πολλές εκπλήξεις.

Το φεστιβάλ θα πλαισιώνεται από παραδοσιακούς χορούς, ζωντανή μουσική και DJ, χαρίζοντας σου ένα μοναδικό 3ήμερο, που δεν θες να χάσεις!

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.