Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022

Mini Fork Food Market @ Αγορά Λεμεσού


Το γνωστό Fork Food Market έρχεται στην πόλη της Λεμεσού σε μία μίνι εκδοχή, που θα τρελάνει τους λάτρεις του καλού και ποιοτικού street food!

Εκεί, θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις ζουμερά Bratwurst λουκάνικα από τον Top Dog, νόστιμα bao buns από το Bao Cyprus, επιλογές από αυθεντική ινδική κουζίνα από τις Utsav, Μεσογειακά plant-based πιάτα από τους The Mighty Kitchen και δελεαστικό γλυκό Eton Mess από τον The Vendor.

H DJ Suzie Selecta, θα βρίσκεται στο χώρο μέχρι και τα μεσάνυχτα, κλείνοντας την βραδιά σου με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!

 Πληροφορίες: 99 557777, 99 395261

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.