Εκδηλώσεις

Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022

Going Green Together @ Μαρίνα Λεμεσού


Ετοιμάσου να περάσεις την Κυριακή σου με έναν αλλιώτικο τρόπο, σε μία εντυπωσιακή εκδήλωση αφιερωμένη στο περιβάλλον!

Η Μαρίνα Λεμεσού διοργανώνει μία όμορφη μέρα, όπου μικροί και μεγάλοι μπορούν να απολαύσουν διάφορες διαδραστικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες, στη βάση των περιβαλλοντικών αρχών «Reduce, Reuse, Recycle».

Σχετικα

Εκεί, θα έχεις την ευκαιρία να λάβεις μέρος στο «Clean the sea with your SUP», κάνοντας κωπηλασία κατά μήκος της πανέμορφης ακτογραμμής της Λεμεσού, συλλέγοντας πλαστικά και άλλα αντικείμενα στην θάλασσα.

Στην πλατεία, θα υπάρχουν ζωντανές επιδείξεις, παρουσιάσεις, ζωντανή μουσική, μουσικοχορευτικές παραστάσεις, εργαστήρια, αλλά και διασκεδαστικά παιχνίδια για τους μικρούς επισκέπτες.

Πληροφορίες: 25 020020

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.