Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Σάββατο, 06 Ιουλίου 2019

Φεστιβάλ Λεβάντας 2019 @ Πλάτρες


Το ιδιαίτερο άρωμα της λεβάντας απλώνεται ολόγυρα στο Τρόοδος και ιδιαίτερα στην περιοχή των Πλατρών και τιμάται κάθε καλοκαίρι με το ετήσιο φεστιβάλ λεβάντας.

Το διήμερο φεστιβάλ είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για περίπατο στις ομορφιές του χωριού, μέσα στα εξαιρετικής αρχιτεκτονικής σπίτια και στο μεγαλείο του πευκοδάσους, αλλά και μια γνωριμία με την παράδοση της λεβάντας, τις ευεργετικές της ιδιότητες και τα προϊόντα της.

Το πρωί του Σαββάτου 6/7 διοργανώνεται περίπατος μέσα στα δρομάκια των Πλατρών, με οδηγό τα αρώματα της Λεβάντας και την ιστορία της Δάφνης Ντε Μουριέρ.

Στον χώρο του φεστιβάλ θα λειτουργήσει μια μεγάλη αγορά λεβάντας, με όλα τα είδη που θα μπορούσες να φανταστείς, από 25 διαφορετικούς εκθέτες. - Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.