Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022

Εβδομάδα Σοκολάτας 2022 @ Colors Cafe


Το δημοφιλές Colors Cafe του ξενοδοχείου Four Seasons, ετοιμάζει και φέτος τις πιο ακαταμάχητες απολαύσεις για το κοινό του, με μία μοναδική ποικιλία από σοκολατένιες δημιουργίες.

Για μία ολόκληρη εβδομάδα, θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις ένα «Around the World Chocolate Experience» και να δοκιμάσεις βελούδινες υφές σε αρμονικούς συνδυασμούς από καραμέλα, βανίλια, πραλίνα, ξηρούς καρπούς και φρούτα, αλλά και να πειραματιστείς με τις δικές σου σοκολατένιες δημιουργίες, σε συνδυασμό με υπέροχα υλικά.

Τα λαχταριστά και ευφάνταστα Chocolate Cheesecake, Vegan Raspberry Inspiration, Guanaja και Avelanas, είναι μόνο λίγες από τις γλυκές αμαρτίες που σε περιμένουν να ανακαλύψεις.

Πληροφορίες: 25 858000

swipe gallery

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.