Εκθέσεις

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022

Limassol Boat Show 2022 @ Μαρίνα Λεμεσού


Η μεγαλύτερη έκθεση σκαφών της Ανατολικής Μεσογείου, επιστρέφει στην πιο φαντασμαγορική εκδοχή της, στην εμβληματική Μαρίνα Λεμεσού.

Το Limassol Boat Show, ετοιμάζει ένα μοναδικό 3ήμερο με περισσότερους από 120 εκθέτες απ’ όλο τον κόσμο, παρουσιάζοντας τις παγκόσμιες τάσεις του τομέα της ναυτιλίας, superyachts, προϊόντα αναψυχής και κατάδυσης, εξοπλισμούς για θαλάσσια sports, jet-skis, αξεσουάρ, επιδείξεις και δραστηριότητες στη θάλασσα.

Οι λάτρεις των υπερπολυτελών αυτοκινήτων, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά 'super-luxury' αυτοκίνητα, ανάμεσά τους αρκετά που κάνουν την εμφάνιση τους στο νησί μας για πρώτη φορά.

Το πρόγραμμα θα συμπληρωθεί με μία εντυπωσιακή επίδειξη μόδας από γνωστούς ντόπιους σχεδιαστές, προσφέροντας αξέχαστες στιγμές διασκέδασης στους επισκέπτες του.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.