Αθλητικές Εκδηλώσεις / Εκδρομές

Κυριακή, 27 Φεβουαρίου 2022

Αγώνας Γεωπάρκου Τροόδους @ Κέντρο Επισκεπτών Γεωπάρκου Τροόδους


΄Ενας Κυριακάτικος αγώνας με 2 διαδρομές στο παλιό μεταλλείο αμιάντου, The Miners Trail (12 km) και Troodos Geopark Trail ((28.18 km).

Και οι δύο αγώνες θα ξεκινήσουν στο Κέντρο Επισκεπτών Γεωπάρκου Τροόδους (παλαιό ορυχείο Αμιάντου) στις 07:55 και 08:00 π.μ. αντίστοιχα και θα ολοκληρωθούν στο ίδιο σημείο. Στη γραμμή τερματισμού οι δρομείς αλλά και οι συνοδοί τους θα λάβουν αναμνηστικά.

Στα πλαίσια του αγώνα, θα προσφέρονται δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, όπως και ξενάγηση του κέντρου επισκεπτών. Επίσης, θα υπάρχουν περίπτερα με παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής, φαγητό και καφέ!

Είσοδος Ελεύθερη
Πληροφορίες: 99 276312

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.