Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Σάββατο, 08 Οκτωβρίου 2022

18ο Φεστιβάλ Μήλου @ Κυπερούντα


Ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ της κυπριακής υπαίθρου, σε περιμένει για ένα εντυπωσιακό διήμερο, στο φιλόξενο χωριό της Κυπερούντας!

Εκεί, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μία βόλτα ανάμεσα σε διάφορα περίπτερα με ποικιλίες από μήλα και άλλα τοπικά προϊόντα, να παρακολουθήσεις έκθεση φωτογραφίας με θέμα το μήλο, την απόσταξη ζιβανίας από μήλα, όπως και μία όμορφη επίδειξη παραδοσιακών επαγγελμάτων.

Εκτός από μοναδικές γευστικές εμπειρίες, το φεστιβάλ θα πλαισιώνεται από παραδοσιακή μουσική και χορούς, προσφέροντας διασκεδαστικές στιγμές στους επισκέπτες του.

Σχετικα

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.