Μουσική / Πάρτι

Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019

Retro Party 2019 @ Παλιό Λιμάνι


Η αρχή του, 3 χρόνια πριν, ήταν εκρηκτική. Η συνέχειά του απέδειξε ότι αυτό το καλοκαιρινό πάρτι ήρθε για να μείνει. Η επιστροφή του για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην Πλατεία του Παλιού Λιμανιού αναμένεται να επιβεβαιώσει ότι ο κόσμος αγαπάει να συναντιέται σε πλατείες και να γίνεται μια μεγάλη παρέα χορεύοντας και διασκεδάζοντας.

Γνωστές και αγαπημένες μουσικές επιλογές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των περασμένων δεκαετιών δίνουν ξανά ραντεβού με κόσμο όλων των ηλικιών για ένα καλοκαιρινό ξεφάντωμα γύρω από  το γνώριμο και αγαπημένο πια bar του 2Go Concept Store.

Σχετικα

Είσοδος ελεύθερη.
Διοργανωτές: Δήμος Λεμεσού, Αρχή Λιμένων Κύπρου

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.