Άλλα

Κυριακή, 12 Αυγούστου 2018

Music n' stars @ Βοτανικός Κήπος Τροόδους


O Κυπριακός Οργανισμός Αστρονομίας προσφέρει τον ουρανό με τ' άστρα, παρέα με μουσική, σε όσους βρεθούν Βοτανικό Κήπο Τροόδους, για να παρακολουθήσουν το φαντασμαγορικό φαινόμενο των Περσείδων.

Σε ένα χώρο που κατακλύζεται από μυρωδιές βοτάνων, με τη συνοδεία ατμοσφαιρικής μουσικής κάτω απο τον έναστρο ουρανό, το κοινό θα μπορέσει να απολαύσει το θέαμα των διαττόντων αστέρων, που θα παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού ο ουρανός προβλέπεται σκοτεινός με αποτέλεσμα την καλύτερη θέαση του φαινομένου.

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αστρονομίας έχει επιλέξει την Κυριακή ως την καλύτερη ημέρα παρακολούθησης, αφού θα παρατηρηθεί και η μεγαλύτερη πυκνότητα πτώσης αστεριών.

Σχετικα

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.