Μουσική / Πάρτι

Σάββατο, 08 Σεπτεμβρίου 2018

Μουσικό Σουβενίρ @ Καθολική Εκκλησία Αγ. Αικατερίνης


Μια υπέροχη συναυλία με τίτλο «Μουσικό Σουβενίρ», από τη Χορωδία Φλάουτων Λεμεσού Flautissimo με τους σολίστες Θεόδωρο Κρασίδη στο φλάουτο και την άρπα, Γιώργο Κρασίδη στο Κλαρίνο και Σαξόφωνο, Μάριο Ανδρέου Δραματικός Τενόρος και Νικόλα Λαμπριανίδη στο φλάουτο.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, διάσημα κλασικά κομμάτια όπως το Αλληλούϊα του Μότσαρτ, εξαιρετικά οπερατικά κομμάτια όπως το O Mio Babbino Caro, γνωστές κελτικές παραδοσιακές μελωδίες, κομμάτια από μιούσικαλ όπως ο Η Μελωδία της Ευτυχίας, μουσική ραγκ και τζαζ όπως το ρομαντικό Blue Moon, φημισμένα κυπριακά και ελληνικά τραγούδια όπως το Τανγκό της Νεφέλης, διασκευασμένα για αυτά τα μουσικά όργανα.

Εισιτήρια: €15 για ενήλικες και €10 για παιδιά.

Σχετικα

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.