Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Κυριακή, 18 Φεβουαρίου 2018

Μεγάλη Καρναβαλίστικη Παρέλαση @ Λεωφόρος Μακαρίου


Η μεγάλη Καρναβαλίστικη Παρέλαση πραγματοποιείται και φέτος, με χιλιάδες Καρναβαλιστές να απολαμβάνουν το αποκορύφωμα του τρελού ξεφαντώματος της Αποκριάς.

Η Παρέλαση θα ξεκινήσει με τις ομάδες της Φιλαρμονικής του Δήμου Λεμεσού, των Μαζορέττων και των Κανταδόρων, ενώ στη συνέχεια θα παρελάσει το Βασιλικό Ζεύγος με τη συνοδεία του.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της αποκριάτικης περιόδου θα ολοκληρωθεί με ένα μεγάλο Υπαίθριο Καρναβαλίστικο Χορό στην Πλατεία του Παλιού Λιμανιού στις 9 μ.μ., με ξέφρενο κέφι, μουσική και διαγωνισμούς για τις καλύτερες αμφιέσεις. 

Μάθε περισσότερα για το Πρόγραμμα του Καρναβαλιού εδώ.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.