Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018

Ξύρισμα με θέα @ Panorama Lounge


Μαγευτική θέα στο ηλιοβασίλεμα, από το δυτικότερο άκρο της επαρχίας, jazz μελώδίες, όμορφη, οικογενειακή ατμόσφαιρα, καφέδες, μπύρες και cocktails με 50% προσφορά για τον σκοπό της καμπάνιας του Movember συνθέτουν το περιβάλλον στο οποίο ένα από τα χωριά της Λεμεσού κλείνει ραντεβού για... ξύρισμα.

Με την ευκαιρία της διεθνούς καμπάνιας Movember για την ευαισθητοποίηση για τον ανδρικό καρκίνο, ένας όμορφος χώρος στο Πισσούρι προσκαλεί το κοινό σε μια ξεχωριστή εκδήλωση.

Στο Panorama Lounge το ξύρισμα με θέα, μετά από μια πετυχημένη διοργάνωση το 2017, επέστρεψε για να συμβάλει με τον δικό του τρόπο στην καμπάνια, προσφέροντας ένα ξεχωριστό απόγευμα στους επισκέπτες του.

Σχετικα

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.