Μουσική / Πάρτι

Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

Ήχοι κρουστών @ Θέατρο Ριάλτο


Οι χοροί Polyosti (poly=πολλά, osti=οστινάτι) του σύγχρονου Κύπριου συνθέτη Ευαγόρα Καραγιώργη βασίζονται σε οστινάτι (επαναλαμβανόμενα μοτίβα) τα οποία διαμοιράζονται σε διαφορετικά μουσικά όργανα, δημιουργώντας αρμονικές αλληλουχίες και μελωδικές εξάρσεις. Με την τεχνική της επανάληψης, ο συνθέτης είχε ασχοληθεί εκτεταμένα και στα τέλη της δεκαετίας του 1980.

Αυθεντικά γραμμένο όμως για μαρίμπα είναι το Κοντσέρτο Sugaria του σύγχρονου μας Γάλλου συνθέτη Eric Sammut, ενώ η Συμφωνία “Linz” του Mozart γράφτηκε σε τέσσερεις μόνο μέρες το 1783 και είναι το πρώτο συμφωνικό έργο του συνθέτη στο οποίο τα κρουστά έχουν ρόλο και στις τέσσερεις κινήσεις. 

Εισιτήρια: €12, €7 (νέοι 18-26 ετών και συνταξιούχοι), €5 (νέοι 12-18 ετών), €3 (παιδιά κάτω των 12 ετών)

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.