Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022

Εβδομάδα Παγωτού @ Colors Cafe


Την απόλυτη εμπειρία παγωτού, αποφάσισε να προσφέρει στους επισκέπτες του Colors Café, ο γνωστός Pastry Chef Δημήτρης Χατζηγιάννης, μαζί με την ομάδα του.

Σε ένα εντυπωσιακό χώρο, με θέα το γαλάζιο της θάλασσας, θα έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις την «ιεροτελεστία» προετοιμασίας του παγωτού στην ψυχόμενη πλάκα και να γευτείς ευφάνταστες παγωτοδημιουργίες.

Εκεί, θα μπορείς επίσης να δοκιμάσεις τα μοναδικά ice cream cocktails, τη λαχταριστή Charlotte Rouge με κόκκινα φρούτα και φυστίκι Σικελίας, αλλά και τα ασυναγώνιστα Bitter Chocolate Brownies με παγωτό σοκολάτας και tonka.

Ετοιμάσου λοιπόν, για ένα γευστικό ταξίδι που θα απογειώσει τις αισθήσεις και τη διάθεσή σου!

Πληροφορίες: 25 858000

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.