Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2018

Φθινοπωρινό Φεστιβάλ @ Εθνικό Δασικό Πάρκο


Το «Φθινοπωρινό Φεστιβάλ Λεμεσού» αγκαλιάζοντας την τρίτη εποχή του χρόνου, φέρνει κοντά σου εικόνες από φθινόπωρο και γεμίζει τη Λεμεσό πρωτότυπες δραστηριότητες.

Οι επισκέπτες θα περάσουν όμορφες στιγμές με δραστηριότητες με 1000 κολοκύθες για σκάλισμα και στόλισμα, βόλτες με άλογα και πόνυ, εποχιακά λουλούδια, ανασκαφές για δεινόσαυρους, αγγειοπλαστική με τροχό, μπουκάλια με χρωματιστή άμμο και πολλές άλλες δραστηριότητες.

Τα παιδιά θα μπορούν να παίξουν με bungee jumping, πύργο αναρρίχησης, παιχνίδια survivor, funfair, τροχό της τύχης, βελάκια, τεράστια σφεντόνα, φουσκωτά και άλλα πολλά.

Σχετικα

Τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν στον Παγκύπριο Αντιλευχαιμικό Σύνδεσμο «ΖΩΗ» και στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα.

Είσοδος ελεύθερη.
Παιχνίδια – Δραστηριότητες από €1.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.