Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017

Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου @ Πελένδρι


Με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία του χωριού, κάνουν  αρχή οι εορταστικές εκδηλώσεις, που διοργανώνονται από το Κέντρο Νεότητας Πελενδρίου.

Μετά τη φωταγώγηση, θα ακολουθήσει η επίσκεψη του Άγιου Βασίλη, καθώς και εργαστήρι χριστουγεννιάτικης κάρτας, που θα συνοδεύονται από γιορτινά τραγούδια, ζεστά ροφήματα και λιχουδιές.

Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν γιορταστικές εκδηλώσεις, όπως το Χριστουγεννιάτικο Χωριό και κυπριακή θεατρική παράσταση, που θα χαρίσουν όμορφες στιγμές, σε μικρούς και μεγάλους, με πολλές δραστηριότητες και επισκέψεις στα σπίτια από τον Άη Βασίλη, λίγο πριν την Πρωτοχρονιά.

Για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό, μάθε περισσότερα εδώ.

Για τη θεατρική παράσταση «Ε' να σε κάμω πεθερά τζι' ας είσαι γινακξίνα», μάθε περισσότερα εδώ.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.