Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2017

Χριστουγεννιάτικο Χωριό @ Πελένδρι


Ένα πανέμορφο Χριστουγεννιάτικο Χωριό, στήνεται στην πλατεία του χωριού και μαζί με φανταστικές δραστηριότητες, συνθέτει ένα εκπληκτικό σκηνικό, έτοιμο να χαρίσει μοναδικές χαρμόσυνες στιγμές.

Τις 2 τελευταίες μέρες του χρόνου, μαζί με τη λειτουργία του χωριού, θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τα δώρα και τις ευχές από τον Άγιο Βασίλη, ο οποίος θα επισκεφθεί όλα τα σπίτια του χωριού, για να ευχηθεί Χρόνια Πολλά σε όλους τους κατοίκους. 

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό και η επίσκεψη του Άγιου Βασίλη, διοργανώνονται από το Κέντρο Νεότητας Πελενδρίου, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, που πραγματοποιούνται για 15 μέρες στο χωριό. 

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.