Αθλητικές Εκδηλώσεις / Εκδρομές

Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017

Energy Day @ Παλιό Λιμάνι


Ο Μαραθώνιος Λεμεσού παρουσιάζει την πρώτη διοργάνωση του Energy Day στο Sponsor’s Village του Μαραθωνίου.  Εκεί θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με μια σειρά από δραστηριότητες, fitness, yoga, zumba, pilates, με την καθοδήγηση ειδικών, ενώ για τους μικρούς οργανώνονται παιδικά, αθλητικά παιχνίδια.

Την ίδια ώρα, οι ειδικοί γιατροί, διατροφολόγοι και γυμναστές που αποτελούν τον κορμό του Energy Day, θα παρέχουν δωρεάν συμβουλές για διατροφή, φυσικοθεραπεία, μετρήσεις βάρους και μάζας σώματος, εξετάσεις σφυγμού/πίεσης και ζάχαρου, τεστ σκολίωσης για παιδιά και μεγάλους, τεστ για διαβητικούς, πελματογράφο και πολλά ακόμα. Συμπληρώνοντας 1 μόνο ερωτηματολόγιο, θα μπορείς να πάρεις συμβουλές κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σου, ενώ θα σου πουν «χαρτί και καλαμάρι» όσα δεν ήξερες και όσα δε φανταζόσουν ότι μπορούσες να μάθεις.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.