Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018

Dazzling Christmas @ Columbia Beach


Χαριτωμένα, ξύλινα σπιτάκια εγκαταστάθηκαν λίγα μέτρα μακριά από το κύμα, με σκοπό να προσφέρουν μια ξεχωριστή εμπειρία, σε ένα από τα αγαπημένα στέκια της πόλης.

Μέχρι και τις 26 Δεκεμβρίου, ένα ιδιότυπο χριστουγεννιάτικο χωριό, που ξεχειλίζει από υπέροχες, εποχιακές γεύσεις και μυρωδιές, βρίσκεται στον υπαίθριο χώρο του Columbia Beach. Στα στολισμένα σπιτάκια μπορεί κανείς να βρει γλυκές λιχουδιές από το Columbia Confectionery, αλλά και hot-dog και κάστανα φρεσκοψημένα στη σχάρα. Ως αντίδοτο στο νυχτερινό κρύο του Δεκέμβρη, το σπιτάκι – μπαρ ετοιμάζει μυρωδάτο, ζεστό κρασάκι, με γεύσεις που ταιριάζουν απόλυτα στην εποχή.

Το χριστουγεννιάτικο αυτό σκηνικό θα επισκεφθεί και ο Άγιος Βασίλης, ο οποίος θα μοιράσει δώρα στους μικρούς του φίλους στις 21, 22 και 23 Δεκεμβρίου, από τις 5 το απόγευμα. Πέρα από τον ήχο των κυμάτων που συνοδεύει το σκηνικό αυτό, τον χώρο πλημμυρίζουν όμορφες μουσικές και κάλαντα από χορωδίες, αλλά και μια ξεχωριστή εμφάνιση από τον πολυτάλαντο Gilbert Simon, από τις 20 μέχρι τις 26 Δεκεμβρίου. Για τις παρέες που θα αναζητήσουν περισσότερη ζεστασιά, τα υπαίθρια τζάκια είναι σε πλήρη ετοιμότητα.


- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

swipe gallery
Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.