Μουσική / Πάρτι

Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017

BandAdriatica @ Πλατεία Ηρώων


Το ιταλικό σχήμα BandAdriatica, χρησιμοποιώντας στοιχεία της βαλκανικής και της βορειοαφρικανικής μουσικής, δίνει το σήμα έναρξης για το μουσικό μέρος του φεστιβάλ του Θέατρο Ριάλτο, «Μουσικές του κόσμου». 

Το ταξίδι τους ξεκινά από τις παραδοσιακές μπάντες χάλκινων που συνήθως παίζουν σε γιορτές, κηδείες, πάρτι και λιτανείες στην Απουλία και ταξιδεύουν τη νύχτα από πόλη σε πόλη. 

Το ταξίδι διευρύνεται και αγκαλιάζει ολόκληρη τη Μεσόγειο Θάλασσα σε μια περίπλοκη «Βαβυλωνία», όπου όλες οι γλώσσες αρχίζουν να εναρμονίζονται γύρω από δημοφιλείς μελωδίες με τον ενθουσιασμό των μιγάδων στα λιμάνια. 

Είσοδος ελεύθερη.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.