Αθλητικές Εκδηλώσεις / Εκδρομές

Σάββατο, 11 Μαΐου 2019

Ανοιχτές αυλές @ Λάνεια


Η άνοιξη είναι μια εποχή γεμάτη χρώματα και αρώματα, όταν ο καιρός ζεσταίνει και καρέκλες και τραπεζάκια να βγαίνουν σε μπαλκόνια και αυλές, για καφέ και κουβεντούλα στον ήλιο.

Μαζί με τον καιρό και τις διαθέσεις, αυτή την εποχή ανοίγουν και οι αυλές των σπιτιών των γυναικών της Λάνειας, στην ημιορεινή Λεμεσό, για να φιλοξενήσουν όλο τον κόσμο. Στο υπέροχο, γραφικό χωριό, με τα πλακόστρωτα δρομάκια, τις ανθισμένες γλάστρες και τα πετρόκτιστα σπίτια, η κυπριακή φιλοξενία γιορτάζεται προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία για γνωριμία με το χωριό και τους ανθρώπους του.

Για 2 ολόκληρες μέρες, από τις 11:00 π.μ. μέχρι τις 6:00 μ.μ. το Σάββατο και 11:00 π.μ. μέχρι τις 4:15 μ.μ. την Κυριακή, οι αυλές και τα δρομάκια της Λάνειας θα γεμίσουν κόσμο, ενώ μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο κέντρο του χωριού την Κυριακή 4:30 - 7:30 μ.μ.

Σχετικα

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.