Άλλα

Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018

Zero Waste to Landfill @ ΕΒΕΛ


Ένα θέμα που άπτεται των περιβαλλοντικών υποχρεώσεων των επιχειρήσεων, των δημοτικών και κοινοτικών αρχών και της κοινωνίας γενικότερα παρουσιάζεται στην εκδήλωση 'Zero Waste to Landfill' που διοργανώνεται στο ΕΒΕ Λεμεσού.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Δρ Α. Ζορπάς, Λέκτορας στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, θα αναφερθεί στα βασικά συστατικά της Κυκλικής Οικονομίας, τα οποία περιλαμβάνουν το ’Zero Waste to Landfill’. Ο Θ. Μακρυγιάννης, Επικεφαλής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Cyta, θα αναφερθεί στην πρακτική διάσταση του θέματος, παρουσιάζοντας τις καλές πρακτικές που ήδη εφαρμόζει με επιτυχία η  Cyta για επίτευξη του συγκεκριμένου στόχου.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.