Άλλα

Κυριακή, 09 Δεκεμβρίου 2018

Χριστουγεννιάτικος Αγώνας Ακριβείας @ Μουσείο Κλασικού Αυτοκινήτου


Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η Λέσχη Ιστορικών και Κλασικών Οχημάτων Κύπρου σε συνεργασία με το Μουσείο Κλασικού & Ιστορικού Αυτοκινήτου, διοργανώνουν τον φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Αγώνα Ακριβείας.

Ο αγώνας αποτελεί την τελευταία αγωνιστική δραστηριότητα του Πρωταθλήματος Κλασικών Οχημάτων ΨΑΛΤΗΣ – ΕΝΕΟΣ και το τέλος του θα σημάνει τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2018 με αρκετά πληρώματα να διεκδικούν τον τίτλο του πρωταθλητή.

Στόχος και του φετινού αγώνα είναι η ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λεμεσού.

Από τη Λεμεσό τα πληρώματα θα εκκινήσουν μπροστά από το  Μουσείο Αυτοκινήτου, στην οδό Επιμηθέως. Από τη Λευκωσία τα οχήματα θα εκκινήσουν μπροστά από τις εταιρείες G. Koutsoullis & Sons και Αnco Catering Equipment στην οδό Προποντίδος 12 στο Στρόβολο.

Μέσα από 2 διαφορετικές διαδρομές, όλα τα οχήματα θα συναντηθούν στις 11:00 στα Λεύκαρα απ’ όπου θα συνεχίσουν τον τερματισμό στο Φαρμακά. Εκεί θα ακολουθήσει ειδική δοκιμασία δεξιοτεχνίας οδήγησης, γεύμα και απονομή βραβείων και αναμνηστικών.

Για περαιτέρω πληροφορίες για τα πιο πάνω παρακαλώ επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα 7000 9000, 99 252626.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.