Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Σάββατο, 07 Δεκεμβρίου 2019

Χριστουγεννιάτικο χωριό Κυπερούντας @ Κυπερούντα


Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της ορεινής Λεμεσού που αγαπήθηκε από όλη την Κύπρο, επιστρέφει για ακόμα μία χρονιά στην πλατεία του χωριού Κυπερούντα. Ένα όμορφο σκηνικό με ξύλινα σπιτάκια, στολισμένα δέντρα και γιορτινές εκπλήξεις, υποδέχεται στις 7/12 τον κόσμο που θα συμμετάσχει στη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου χωριού, που σηματοδοτεί την έναρξη της γιορτινής περιόδου.

Μικροί και μεγάλοι συγκεντρώνονται στην πλατεία του χωριού, που έχει μετατράπει σε χριστουγεννιάτιο χωριό, και διασκεδάζει με κρασί, ζεστά κάστανα και χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, ενώ αναμμένες φωτιές ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα. Η παιδική χορωδία τραγουδάει κάλαντα και εποχιακές μελωδίες, σκορπώντας γιορτινή διάθεση σε όσους συμμετέχουν στην εκδήλωση.- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.