Άλλα

Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2018

Χριστουγεννιάτικο Χωριό @ Κυπερούντα


Σε υψόμετρο 1400 μέτρων, όπου οι νιφάδες χιονιού είναι τακτικοί επισκέπτες κάθε χειμώνα, η Κυπερούντα γιορτάζει τα Χριστούγεννα με τον πιο όμορφο και ταιριαστό για την εποχή τρόπο. Η πλατεία μετατρέπεται από νωρίς κάθε Δεκέμβριο σε ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο Χωριό, ενώ τα περισσότερα σπίτια ακολουθούν το κλίμα αυτό, με αντίστοιχο στολισμό στους κήπους και στις στέγες τους.

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό, πιο πλούσιο και πιο έτοιμο από ποτέ για τις γιορτινές ημέρες αυτές, φιλοξενεί ποικίλες δραστηριότητες για το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Δεκεμβρίου, με χειροτεχνίες, εργαστήρια ζωγραφικής, ζαχαροπλαστικής και θεάτρου, αλλά και υπέροχες μουσικές εκδηλώσεις.

Σχετικα

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.