Άλλα

Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018

Χριστούγεννα στη Γερμασόγεια @ Πάρκο Αμερικάνας


Ο Δήμος Γερμασόγειας γιορτάζει τα Χριστούγεννα σε ένα υπέροχο σκηνικό, με γιορτινά κιόσκια, όπου το κοινό θα υποδεχθεί τον Άγιο Βασίλη, ο οποίος θα μοιράσει δώρα στα παιδιά. Την Παρασκευή 21/12 θα πραγματοποιηθεί παράσταση από τον ταχυδακτυλουργό Λιοτατή, ενώ θα υπάρχει ψυχαγωγία από ξυλοπόδαρο. Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα από χορωδίες και χορευτικές ομάδες.

Το Σάββατο 22/12 θα υπάρχουν χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική του Δήμου Γερμασόγειας, ενώ παρών θα είναι Άγιος Βασίλης και ο ξυλοπόδαρος. Θα ακολουθήσει Χριστουγεννιάτικη παράσταση και μουσική από τον DJ Λοΐζο Κιννή.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.