Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2017

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση @ Γερμασόγεια


Μια φανταστική εκδήλωση περιμένει μικρούς και μεγάλους, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα, στο Πάρκο οδού Αμερικάνας, φέρνοντας το πνεύμα των Χριστουγέννων πιο κοντά.

Ο Άγιος Βασίλης θα βρίσκεται στο χώρο για να χαρίσει εκπληκτικά δώρα στα παιδιά, ενώ ο ξυλοπόδαρος και ο παλιάτσος, θα εμφανιστούν για να προσφέρουν απίθανη ψυχαγωγία και διασκέδαση. 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα λειτουργεί ταυτόχρονα, χριστουγεννιάτικο παζαράκι από τους Συνδέσμους Γονέων και Κηδεμόνων, των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων, του Δήμου Γερμασόγειας.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.