Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017

Χριστούγεννα πάνω στη θάλασσα @ Μαρίνα Λεμεσού


Αν δεν είναι τα Χριστούγεννα της Λεμεσού δίπλα στη θάλασσα, τότε ποια θα είναι; Με τα γιορτινά φώτα και στολίδια να αντανακλώνται στο νερό, η Μαρίνα Λεμεσού υποδέχεται την πιο γιορτινή περίοδο του χρόνου, σε μια φανταστική εκδήλωση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο κέντρο της πλατείας. 

Ο Άγιος Βασίλης, θα φτάσει στην πλατεία με το σκάφος του, σηματοδοτώντας την έναρξη της εορταστικής περιόδου, ενώ η φωταγώγηση θα συνοδευθεί από χριστουγεννιάτικο ρεπερτόριο της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Λεμεσού. Τον παλμό της βραδιάς θα κρατά το live link από το Κανάλι 6, ενώ θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις και δραστηριότητές για παιδιά και ενήλικες. 

Τη φωταγώγηση θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες το δημοφιλές, διήμερο εργαστήρι του Άη Βασίλη, στο Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ, με υπέροχες δραστηριότητες που θα προετοιμάσουν μικρούς και μεγάλους για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Μάθε περισσότερα για το εργαστήρι εδώ.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.