Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017

ΞιούρισΜΑΝ @ Μάλλον Γλυκύς


Συνεισφέροντας στο διαδεδομένο κίνημα “Movember”,  που αγκαλιάστηκε θερμά από τους άντρες ανά το παγκόσμιο, το καφενείο Μάλλον Γλυκύς διοργανώνει για δεύτερη χρονιά ένα από τα πιο μαζικά ξυρίσματα στην πόλη.

Οι άντρες που θέλουν να ξεφορτωθούν περιττές τρίχες, αλλά και να βοηθήσουν στο φιλανθρωπικό έργο της εκστρατείας, παίρνουν θέση στις άνετες καρέκλες των μοντέρνων μπαρμπέρηδων, που συμμετέχουν στο σκοπό αυτό, και απολαμβάνουν ένα περιποιημένο, επαγγελματικό ξύρισμα.

Η εκδήλωση «ΞιούρισΜΑΝ» διοργανώνεται σε συνεργασία με το Round Table 1 και την KEO και θα περιλαμβάνει εκτός από τα ξύρισμα αναμνηστικά προϊόντα προς πώληση.

Όλα τα έσοδα από τη διοργάνωση θα δοθούν για τη στήριξη του Europa UOMO Κύπρου και του Movember Foundation.- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.