Αθλητικές Εκδηλώσεις / Εκδρομές

Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019

World Snow Day 2019 @ Τρόοδος


Σε μια όμορφη ατμόσφαιρα, με μουσική από τους παραγωγούς του Kiss FM, θα στηθεί μια χειμωνιάτικη γιορτή στην χιονισμένη κορυφή του Τροόδους, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού. Ζεστή σοκολάτα, μπισκότα και γλυκά θα προσφέρονται για να συμπληρώσουν διάθεση σε αυτό το υπέροχο σκηνικό.

Το χιονοδρομικό κέντρο της πίστας Sun Valley στον Όλυμπο θα υποδεχθεί γονείς και παιδιά τα οποία θα επωφεληθούν από τον δωρεάν εξοπλισμό για σκι, snowboard, για να τον χρησιμοποιήσουν με την καθοδήγηση εκπαιδευτών. Έτσι, όλοι θα έχουν μια ευκαιρία να παίξουν, να γυμναστούν και να διασκεδάσουν μέσα στο μαγευτικό σκηνικό του χιονισμένου Τροόδους.

Φορέστε ζεστά και άνετα ρούχα, λοιπόν, πάρτε την οικογένεια από το χέρι και γιορτάστε το χιόνι που μας τίμησε αυτό το χειμώνα στην Κύπρο με το παραπάνω.

Φωτογραφίες: Ανδρέας Δρουσιώτης

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.