Αθλητικές Εκδηλώσεις / Εκδρομές

Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017

Βόλτα στη Λεμεσό @ KEY


Ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσεις την πόλη, οποιαδήποτε πόλη, είναι να τη ζήσεις, να την περπατήσεις και να νιώσεις τον παλμό της. Ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις μια τέτοια βόλτα, είναι με παρέα, μια παρέα που αγαπάει τη Λεμεσό και θέλει όσο κι εσύ να ξέρει τα πάντα γι’ αυτή, κάθε κρυμμένη της γωνιά και κάθε μυστικό. Μια Σαββατιάτικη εκδρομή στο κέντρο της πόλης, είναι η ιδανική ευκαιρία για να πεις όσα ξέρεις, όπως επίσης και να ακούσεις όσα θέλεις να μάθεις.

Το ραντεβού δίνεται στην οδό Επικούρου 7A, στην περιοχή του Πενταδρόμου, κοντά στο άγαλμα του Βασίλη Μιχαηλίδη, το Σάββατο 25/3, στις 9:30 π.μ.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.