Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Τεταρτη, 27 Δεκεμβρίου 2017

Το Λεωφορείο του Άγιου Βασίλη @ Οδός Αγίας Ζώνης


Λίγο πριν το μεγάλο του ταξίδι σε όλα τα σπίτια του κόσμου, ο Άη Βασίλης ανεβαίνει στο λεωφορείο του και κάνει στάση για μία μέρα στο κέντρο της Λεμεσού.

Η εκδήλωση για τα παιδιά που ξεχνά ο Άγιος Βασίλης, πραγματοποιείται για 25η συνεχόμενη χρονιά, από το Κανάλι 6 και την εταιρεία Μεταφοράς Επιβατών Λεμεσού (ΕΜΕΛ), σε συνεργασία με τα αρτοποιεία Sunfresh.

Ο Άγιος Βασίλης και η παρέα του, θα βρίσκονται έξω από το αρτοποιείο Sunfresh, στην οδό Αγίας Ζώνης και θα περιμένουν τα δικά σου δώρα (τυλιγμένα, με αναφορά σε ηλικία και φύλο), που θα δοθούν σε άπορα παιδιά. 

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.