Σε χριστουγεννιάτικο σκηνικό επιστρέφει τo κινητό bar της Λεμεσού!

Ένα ιδιαίτερο χριστουγεννιάτικο σκηνικό στήνεται για το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου λίγα μόλις λεπτά έξω από τη Λεμεσό. Μια γιορτινή γωνιά με πολλές δραστηριότητες για μικρούς και  μεγάλους, με υπέροχες γεύσεις και αρώματα της εποχής, με μουσική, χορό, θέατρο και σάτιρα, συμπληρώνεται φέτος από την παρουσία του το κινητό bar της Λεμεσού.

Το ιδιαίτερο Bully Bar, που έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις σε διάφορα υπαίθρια πάρτι στην πόλη, θα βρεθεί στην κοινότητα Επισκοπής για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό που θα στηθεί στην Πλατεία Ελευθερίας. Εκεί θα προσφέρει ποτά αλκοολούχα και μη, αναψυκτικά, χυμούς και φυσικά ζεστό, αρωματικό κρασί που ταιριάζει «γάντι» με την εποχή.

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην Επισκοπή Λεμεσού θα φιλοξενήσει κατά τη διάρκεια του τριημέρου 8 – 10 Δεκεμβρίου 2 συναυλίες με τον Hoviq και τον Κώστα Δόξα, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Παράλληλα, μικροί  και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με ποικιλία από δραστηριότητες, να ανεβούν στο carousel και να συναντήσουν τον Άη Βασίλη.

Δες περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ.

1974