4 ξενοδοχεία της Λεμεσού ανάμεσα στα κορυφαία της Ευρώπης!

Εντυπωσιακή είναι η παρουσία των ξενοδοχείων της Λεμεσού στο μεγάλο διεθνή θεσμό των World Travel Awards, που αποκαλούνται και “Oscars” της ξενοδοχειακής βιομηχανίας. Τα πολυτελή ξενοδοχεία της πόλης και της επαρχίας, βρέθηκαν στη λίστα με τα καλύτερα σε όλο τον κόσμο και διεκδικούν βραβεία σε διάφορες κατηγορίες.

Πρώτο στη λίστα με τα καλύτερα παραλιακά ξενοδοχεία βρίσκεται το Amathus Beach Hotel, ένα από τα πιο εντυπωσιακά ξενοδοχεία της Λεμεσού, αλλά και της Κύπρου γενικότερα. Στην ίδια λίστα βρίσκεται ακόμα ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων της Λεμεσού, το St. Raphael Resort, το οποίο συγκαταλέγεται και σε άλλες λίστες, όπως τη λίστα για το κορυφαίο ξενοδοχείο με all-inclusive πακέτα.

Σε περισσότερες από 2 κατηγορίες εμφανίζεται το Columbia Beach Resort, το θέρετρο των 5 αστέρων που βρίσκεται στο Πισσούρι. Το ξενοδοχείο ξεχωρίζει στη λίστα με τα καλύτερα θέρετρα ανά τον κόσμο, πλάι σε κορυφαία ξενοδοχεία της Ελβετίας, της Μυκόνου και της Σαντορίνης.

Στην κατηγορία με τα κορυφαία lifestyle ξενοδοχεία εμφανίζεται το Londa Hotel, ενώ η Προεδρική Σουίτα του ίδιου ξενοδοχείου, ξεχωρίζει ανάμεσα στις καλύτερες του νησιού, μαζί με τη Βασιλική Σουίτα του Four Seasons. Londa και Alasia διακρίνονται ως τα 2 καλύτερα boutique hotels της Κύπρου, σύμφωνα με την αξιολόγηση των World Travel Awards.

swipe gallery


8074