Χορός / Θέατρο

Τεταρτη, 26 Απριλίου 2017

Θελεστίνα @ Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο


Για πρώτη φορά στην Κύπρο, ένα λογοτεχνικό κείμενο που χαίρει παγκόσμιας καταξίωσης, με ιστορική και λογοτεχνική αξία, μεταφέρεται στη θεατρική σκηνή. Το «Θελεστίνα» παρουσιάζεται για 1 μόνο παράσταση στη Λεμεσό, έπειτα από απαίτηση του κοινού.

Ένας ευγενής ιππότης, ο Καλλίστο, ερωτεύεται παράφορα με την πρώτη ματιά μια καλομαθημένη κόρη, τη Μελιβέα, χωρίς, όμως, τη δική της ανταπόκριση. Μέσα από μια σειρά κωμικοτραγικών καταστάσεων, ο συγγραφέας ταλαιπωρεί τους ήρωες, αλλά και όσους είναι γύρω τους, καταλήγοντας στο ψευδοσυμπέρασμα ότι ο έρωτας είναι κάτι απίστευτα «κακό» για τον «υγιή» άνθρωπο, ενώ περίτεχνα σε όλη την εξέλιξη της όμορφης αυτής ιστορίας μας δείχνει με κάθε τρόπο το αντίθετο.

Παίζουν: Έλενα Παπαδοπούλου, Αστέρης Πελτέκης, Κρίστη Παπαδόπουλου, Δέσποινα Χρυσάνθου, Νάγια Τ. Καρακώστα, Νίκος Βαρέλλας, Εύα Μιχαηλίδου, Γιώργος Χριστοδούλου, Κωνσταντίνα Μενοίκου, Ελεάνα Χαραλάμπους, Φανή Σωκράτους

Σκηνοθεσία: Αστέριος Πελτέκης

Εισιτήρια: €15

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.