Μουσική / Πάρτι

Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018

Summer Sessions με τον Βύρωνα Αθηνοδώρου @ Crowne Plaza Limassol


Ο ταλαντούχος Βύρωνας Αθηνοδώρου πλαισιώνει με την κιθάρα του τις καλοκαιρινές βραδιές στο ξενοδοχείο Crowne Plaza Limassol.

Μετά από μια σειρά σημαντικών συνεργασιών με τους Σταύρο Ξαρχάκο, Μάριο Φραγκούλη, Αντώνη Μιτζέλο και Ελευθερία Αρβανιτάκη, μεταξύ άλλων, ο κιθαρίστας αναλαμβάνει να επενδύσει μουσικά τις βραδιές στο υπέροχο Lounge Bar.

Οι ποικιλόμορφες μουσικές επιλογές του μουσικού, βασισμένες σε κιθαριστικά μοτίβα — loops, με επανεκτελέσεις γνωστών τραγουδιών, θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά, το πρώτο βράδυ της εβδομάδας.- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.