Χορός / Θέατρο

Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017

Καλοκαιρινό Φεστιβάλ Χορού @ Λεμεσός


To 14ο Καλοκαιρινό Φεστιβάλ Χορού που διοργανώνεται από τη Νέα Κίνηση, έχει σκοπό να φτάσει σε όσους δεν επιλέγουν ή που δεν έχουν τη δυνατότητα να δουν χορό. 

Οι χορογράφοι εισβάλουν σε πολυσύχναστα σημεία της πόλης, σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους, αναγκάζοντας σε να περπατήσεις, να χορέψεις και να έρθεις σε επαφή μαζί τους, μέσα από μοναδικούς τρόπους. 

Το φεστιβάλ θα είναι ανοιχτό σε όλη την πόλη της Λεμεσού, με 4 κατηγορίες (νέο έργο, έργο διαρκείας, living on site και recycle). Συγκεκριμένα, οι τοποθεσίες στις οποίες θα πραγματοποιηθεί το φεστιβάλ είναι οι εξής: αρχαιολογικό μουσείο Λεμεσού, πλατεία Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, Μόλος, πλατεία Επαρχιακού Γραφείου Λεμεσού (Γρηγόρη Αυξεντίου), Σαριπόλου, Μεσαιωνικό Κάστρο και Καφενέυ. 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 99517910

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.