Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Σάββατο, 28 Απριλίου 2018

Street Life Festival @ Οδός Σαριπόλου & Αθηνών


Το μεγάλο Φεστιβάλ, που έχει αγκαλιαστεί θερμά από τον κόσμο, διοργανώνεται και φέτος, για να δώσει για ακόμα μια χρονιά χρώμα και ζωντάνια στους δρόμους του κέντρου της πόλης.

Το Street Life Festival επιστρέφει ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις για 11η φορά στο ιστορικό κέντρο της Λεμεσού. Ακόμα μεγαλύτερο και πιο πλούσιο, επιφυλάσσει φέτος 2 διαφορετικές σκηνές με μουσική από Dj (στην Πλατεία Σαριπόλου και στην Πλατεία Πανεπιστημίου), χώρο με φουσκωτά παιχνίδια για μικρούς, αλλά και μεγάλους, τα πρώτα τρισδιάστατα graffiti στο έδαφος και πολλά ακόμα.

Φυσικά, όπως κάθε χρονιά, από νωρίς το πρωί μέχρι το απόγευμα, θα υπάρχουν διασκεδαστικές δραστηριότητες για κάθε ηλικία, παζαράκι, χορός, επιδείξεις με ποδήλατα και skateboards και μοναδικές graffiti δημιουργίες στην οδό Αθηνών.

Δες το φωτορεπορτάζ για το Φεστιβάλ Street Life εδώ.

Μάθε περισσότερα για το Φεστιβάλ Street Life εδώ.

Φωτογραφίες: CJS Photography

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.