Μουσική / Πάρτι

Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019

St Patrick's Irish Party @ Molly Mallone's


Η μπυραρία Molly Malone’s στη Λεμεσό γιορτάζει το St Patrick’s διοργανώνοντας το απόλυτο πάρτι που αρμόζει σε μία τέτοια μέρα! Και φυσικά όταν μιλάμε για μουσική, οι άνθρωποι στο Molly Malone’s ξέρουν σίγουρα να διαλέγουν την καλύτερη γι’ αυτό και για τους εορτασμούς του St Patrick, μία παραδοσιακή Ιρλανδέζικη μπάντα θα διασκεδάζει τους τυχερούς που θα παραβρεθούν με τις εύθυμες μελωδίες της από τις 8:30 μ.μ.

Το μενού έχει εμπλουτιστεί με πεντανόστιμα Ιρλανδέζικα πιάτα γι’ αυτήν την ξεχωριστή μέρα κι όσο για τα ποτά, θα σερβίρονται η χαρακτηριστική Guinness και μία εορταστική εκδοχή πράσινης μπύρας! Αν είστε λοιπόν λάτρεις του καλού φαγητού, της ανέλπιστα ανεβαστικής μουσικής και της ζωντάνιας που ρέει άφθονη στην ατμόσφαιρα τότε γνωρίζετε καλά πού πρέπει να βρίσκεστε αυτήν την Κυριακή!

Κρατήσεις: 25 821082, 95 514736

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.