Εκθέσεις

Κυριακή, 28 Μαΐου 2017

Σύγχρονη εργαζόμενη μητέρα @ Χαρουπόμυλοι Λανίτη


Η εταιρεία World Trade Center Cyprus διοργανώνει την έκθεση «Σύγχρονη Εργαζόμενη Μητέρα», μια πρωτοποριακή έκθεση που στόχο έχει να διευκολύνει την καθημερινότητα μιας εργαζόμενης μητέρας εξισορροπώντας οικογένεια, εργασία, θηλυκότητα.

Η έκθεση προσφέρει έμπνευση, δημιουργικές ιδέες και λύσεις για την καθημερινότητα της σύγχρονης μητέρας. Οι εκθέτες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα ή / και τις υπηρεσίες τους που έχουν σχέση με τη Σύγχρονη Εργαζόμενη Μητέρα, σε κατηγορίες όπως ομορφιά, διατροφή, μόδα, βρεφικά και παιδικά είδη, απογευματινή απασχόληση, παιδικές δραστηριότητες και πολλά άλλα.

Όλα αυτά παρουσιάζονται σε συνδυασμό με διαλέξεις κατά τη διάρκεια της ημέρας από διάφορους επαγγελματίες, παιδικές δραστηριότητες και ψυχαγωγία.

Η είσοδος είναι δωρεάν για το κοινό.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.