Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2017

Santa Ride @ 2GO


Αν χρειάζεσαι ένα πλήθος Άγιους Βασίληδες να αλωνίζουν τους δρόμους της πόλης για να συνειδητοποιήσεις ότι έρχονται Χριστούγεννα, τότε στη Λεμεσό είσαι καλυμμένος.

Ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες, οι φανατικοί της Vespa κάνουν απίθανες βόλτες στη στολισμένη Λεμεσό, στο πλαίσιο της εκδήλωσης “Santa Ride”, που πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά.

Το Vespa Club, αναλαμβάνει τη διοργάνωση της εκδήλωσης, καθώς και την πορεία των μοτοσικλετιστών στην πόλη, έχοντας ως στόχο τη συλλογή ρούχων και τροφίμων, για όσους το έχουν ανάγκη. 

Όσοι θα συμμετάσχουν στην πορεία με τις Vespa, παρακαλούνται όπως φορούν τη στολή του Άγιου Βασίλη. - Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.