Αθλητικές Εκδηλώσεις / Εκδρομές

Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018

Run in Colour 2018 @ Παραλιακό μέτωπο


Ο πολύχρωμος αγώνας δρόμου 5 χλμ επιστρέφει στη Λεμεσό, μετά από μια εντυπωσιακή διοργάνωση το 2016, που προσέλκυσε 12.000 ενθουσιώδεις συμμετέχοντες κάθε ηλικίας.

Για ακόμα μια φορά, χιλιάδες άνθρωποι θα βρεθούν δίπλα στη θάλασσα της Λεμεσού, συμμετέχοντας σε έναν αγώνα δρόμου, που σκοπό έχει να προσφέρει μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας και παράλληλα στήριξη στα παιδιά με καρκίνο.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει από τον χώρο στάθμευσης Κίρζη – απέναντι από το θεατράκι στον παραλιακό Λεμεσού, στις 3:00 μ.μ. Οι συμμετέχοντες θα ξεκινήσουν στις 4:00 μ.μ. τη διαδρομή στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού και θα καταλήξουν στον χώρο στάθμευσης του Εναερίου, για ένα μουσικό φεστιβάλ με παρουσία χρωμάτων.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.