Άλλα

Τεταρτη, 15 Μαρτίου 2017

Θρησκευτικές Πιστοποιήσεις Halal & Kosher @ ΕΒΕΛ


Το World Trade Center Cyprus σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λεμεσού διοργανώνουν το σεμινάριο «Θρησκευτικές Πιστοποιήσεις Halal & Kosher - Διαβατήριο Εισόδου Κυπριακών Προϊόντων Σε Νέες Αγορές». Εισηγητής του Σεμιναρίου θα είναι ο Θωμάς Βασσάρας.

Οι όροι Halal & Kosher αναφέρονται στα επιτρεπόμενα προς κατανάλωση προϊόντα από τους θρησκευτικούς πληθυσμούς των μουσουλμάνων και εβραίων αντίστοιχα. Τα 2 αυτά θρησκευτικά πιστοποιητικά παρέχουν την ασφάλεια στους πιστούς αυτών των θρησκειών να καταναλώσουν τρόφιμα (και άλλα προϊόντα) που δεν περιέχουν οποιοδήποτε συστατικό που απαγορεύεται από τις θρησκείες τους.

Σε πρακτικό επίπεδο τα δύο αυτά πιστοποιητικά αποτελούν διαβατήριο για εξαγωγή των προϊόντων προς τις - τεράστιες σε μέγεθος - αγορές των μουσουλμάνων και των εβραίων. Το σεμινάριo προσφέρει καθοδήγηση προς ενδιαφερόμενος εμπορευόμενους, τόσο για τις διατροφικές συνήθειες αυτών των θρησκευτικών ομάδων, όσο και τις διαδικασίες που θα χρειαστεί να ακολουθήσουν.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.