Άλλα

Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

Περσείδες @ Άρσος


Απόλαυσε την πιο λαμπερή βροχή διαττόντων αστέρων στην ιστορία της ανθρωπότητας, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο, σε μια εκδήλωση που διοργανώνεται στο όμορφο χωριό Άρσος.  

Μέσα στο χώρο του σχολείου θα υπάρχει κινητό πλανητάριο (Starlab) το οποίο θα δώσει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν τον ουρανό και τους πλανήτες μέσα από τον θόλο του.

Παράλληλα, θα υπάρχει παρουσίαση του φαινόμενου των Περσείδων σε υπαίθρια οθόνη, καθώς και παρουσίαση των διαφόρων αστερισμών μέσα από τηλεσκόπια. Όταν ξεκινήσει η βροχή των αστεριών, θα μπορείς να ξαπλώσεις στη μεγάλη αυλή του σχολείου του χωριού, η οποία παρέχει απρόσκοπτη θέα προς το φαινόμενο. 

Στο χώρο θα διατίθενται ποτά και ελαφριά σνακ.

Μια ζακέτα, χαλάκι, στρωματάκι ή καρέκλα είναι επιθυμητά για να κυλήσει όμορφα η βραδιά.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.