Εκθέσεις

Τεταρτη, 25 Αυγούστου 2021

Πάρκο Δεινοσαύρων @ Ποταμός Γερμασόγειας


Ένα πρωτότυπο θεματικό πάρκο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, με εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα, ετοιμάστηκε στην Λεμεσό για να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους στον μαγευτικό κόσμο των δεινοσαύρων.

Η βόρεια πλευρά του Ποταμού Γερμασόγιας (Μεσαιωνικό Γεφύρι) μεταμορφώνεται σε γη μιας άλλης εποχής για να προσφέρει καθημερινά, μέχρι και τις 31/8, μία ξεχωριστή εμπειρία.

Όλα τα εκθέματα είναι ρομποτικά, με κινήσεις, χρώματα, υφές και ήχους, που σε συνδυασμό με τη διακόσμηση του χώρου, δημιουργούν στον επισκέπτη την αίσθηση ότι βρίσκεται στον πραγματικό κόσμο που ζούσαν αυτά τα εντυπωσιακά ζώα.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 22 008567
Εισιτήρια στην είσοδο.

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα - Παρασκευή 17:00 – 22:00
Σάββατο - Κυριακή 10:00 – 13:00 & 17:00 – 22:00

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.