Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017

Παιδικό Φεστιβάλ Αντρέας Νεάρχου @ Κυπερούντα


Το Κέντρο Νεότητας Κυπερούντας διοργανώνει για δωδέκατη χρονιά τη φιλανθρωπική εκδήλωση που έχει γίνει θεσμός, το Παιδικό Φεστιβάλ εις μνήμη του μικρού Αντρέα Νεάρχου. 

Με σκοπό να προσφέρει άφθονο γέλιο και διασκέδαση στα παιδιά, η πλατεία του χωριού θα γεμίσει με διάφορες κατασκευές, παιχνίδια, ζωγραφική, face painting, λαχταριστές λιχουδιές, ενώ μικροί και μεγάλοι θα απολαύσουν ένα φανταστικό, ταχυδακτυλουργικό υπερθέαμα. 

Η εκδήλωση θα έχει άρωμα παραλίας, καθώς στο χώρο θα υπάρχουν φουσκωτά παιχνίδια και πλωτές βαρκούλες.

Το διήμερο φεστιβάλ αρχίζει στις 12 Αυγούστου με μια συναυλία αφιερωμένη ειδικά στα παιδιά, με τους αγαπημένους του Xana Zoo.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.