Χορός / Θέατρο

Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

Open air Summer dance social @ Μόλος Λεμεσού


Οι λάτρεις της latin μουσικής στη Λεμεσό θα συναντηθούν σε ένα μοναδικό, καλοκαιρινό, υπαίθριο πάρτι γεμάτο αγαπημένα κομμάτια, κίνηση και διασκέδαση.

Εξωτικές μελωδίες από βραζιλιάνικο Zook, Kizomba, Bachata, Salsa θα δίνουν το ρυθμό και όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα βήματα ακολουθώντας επαγγελματίες χορευτές.

Η διοργάνωση είναι μια πρωτοβουλία του Zoukkiss Cyprus και του Si Dance Accademy, που θέλησαν να δώσουν μια ευκαιρία σε όσους αγαπούν, αλλά δεν έχουν δοκιμάσει μέχρρι στιγμής να χορέψουν latin, ώστε να απολαύσουν μοναδικές και ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές δίπλα στη θάλασσα.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.