Άλλα

Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2017

Δρ. Ν. Ζάμπογλου: Ομιλία Σε Θέματα Υγείας @ ΤΕΠΑΚ


Το Κέντρο Γλωσσών και η Σχολή Επιστημών Υγείας του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου διοργανώνουν δημόσια ομιλία με θέμα: «Η σημαντικότητα της γλωσσικής επικοινωνίας σε θέματα υγείας: βιωματικές εμπειρίες από το χώρο της ογκολογίας», με κύριο ομιλητή τον καθηγητή Δρ. Νίκο Ζαμπόγλου.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να συνδέσει τον τομέα της γλωσσικής εκμάθησης και ανάπτυξης επικοινωνιακών δεξιοτήτων με τον τομέα της υγείας, και παράλληλα να αναδείξει μέσα από βιωματικές εμπειρίες του καταξιωμένου γιατρού, το σπουδαίο τους ρόλο στη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών υγείας.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο Αμφιθέατρο 1 του κτηρίου Τάσσος Παπαδόπουλος.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.