Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2017

Οδός Χριστουγέννων @ Οδός Ελλάδος


Ο πιο χαρμόσυνος μήνας του έτους ξεκινά στη Λεμεσό με ένα γιορταστικό τριήμερο, που θα φέρει φως, λαμπρότητα και χριστουγεννιάτικη διάθεση.

Ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης, η Οδός Ελλάδος, στο Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Παντανάσσης (Καθολικής), μεταμορφώνεται και υιοθετεί μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, που θα μαγέψει και θα χαροποιήσει μικρούς και μεγάλους.

Στην οδό Χριστουγέννων λοιπόν, θα  μπορείς να βρεις για 3 ολόκληρες μέρες χριστουγεννιάτικο παζαράκι, παιχνίδια, δώρα, τραγούδια και πολλές άλλες δραστηριότητες και εκπλήξεις. 

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.